Nov 30, 2010

si antibodi lemah

.
.
I'm down with bad flu and sore throat.
semlm saja telah mengayakan tokey tissue premier sbb si budak hingusan ni.

We both dapat MC sehari ja on Monday.
Definitely i put the blame on him, aku passive smoker yg tak bersalah!

.
Even on medical leave, tp after lunch around 3pm, sempat lagik terjah Habib Ampang!
Hahahahaha, sbb few weeks back ni, klu si Kumbang mcm nk mengada manja sket, aku akan demand ckp cencen blum dpt, hahahaha blackberry blum dapat.
Ohh sungguh materialistik chenta kau Cik Madi!

Untuk wedding band, dh lama aimed yg 3 ketul diamonde pelisss.
But turn out at Habib Ampang, quite limited choices with 3 batu (which within our budget, of coz laaa).

Ada yg combination of batu kecit kecit jadik 3 batu besar .. yg tak nmpk elegance sgt gituu kau demand. And the price after disct sgtlah affordable, after dicst pon dalam 1k+
Ada yg 3 batu ketul mmg besar gah di situ .. but the price even after disct pon buleh dpt seketul pelamin lengkap beserta busana heh. Ahehehehe over gila klu bab menterjemah.

.
.

.
source :  MooseOnTheLoose

.
Akhirnya yg melayakkan diri ni, dpt seketul diamonde certified pon jadik lah.
Dup dap dup dap lagik 2-3 minggu baru siap, ecehhh.
Actually mcm lebih kurang ja mcm cencen tunang kawanku.Tp time tu rs takde lah bekenan sgt kot, mgkn sbb cencen org kan.
Sekali testing di jari seniri, ohh bru nmpk sweet kehkehkehkeh perasaaan sgt.
.

Walopon time on the way balik, masih teringat di Habib Alamanda yg 3 batu after disct pon dalam 3.5k++.
Kenapa tak teringat nk ke sana dlu eh? Adeh mula la hasutan ablasa khekeeehkeh.
But still me loikey, sweet and simple.

Wedding its not only about the ring kannnn (ayat pemujuk hati).
Tp ayat my OP - the only things left after wedding are family, ring and photos!

.
.
Next week adalah episod amazing race Mr Kumbang & Cik Bunga!
Balik Kedah bersempena Awal Muharam, dgn misi visi dan azam Tahun Baru Hijrah.

.
Apa nk dibuat? Nantilah cita!

.
.
.

3 comments:

@mira said...

weeeeeeeeeeeeeeeeee...custom made cincin ek..mcm sama je ni..kehkehkehkeh..happy hunting!

Anonymous said...

lps kawen bole beli lagiii...:)

~kakakokie~

Ms. Blume said...

mira: aaah tp simple saje .. alaa seketul dr habib wht do u expect, lebih kurang same jok laah hehehehhee

akakokie: yeszaaaa me loike, ade rezki kang boli lagik. Mr kumbang ada sebut la la la tgu 1st anniv kaaaa serius berbungaaa rasa!