Dec 5, 2013

Edisi Terabai

.
.
Kali ni bkn kata terabai besawang bagai .. ni dh kira tahap haunted tak berpenghuni ala ala villa madi gitewww.
Sket lagi nk genap enibeseri setahun tak hapdet belog.

Sbb musim skang dh ada stegram siap instabedio ke hape tu .. Jadi hapdet blog jd selow tahap mmg tak update langsung.

Rs mcm nk ubah² sket ticker kt sebelah ni mcm dh tak relevan langsung.
Huaahahahahh ada ka patut masih duk kira enibeseri tunang? wth oiii madi??!!


Ok makcik kini berstatus anak dua. Alhamdulillah murah rejeki.
Sedangkan niat nk tulih pasal pengalaman bersalin anak sulung dlu pon blum tertunai huahuahuahuaa. Konon klu taip pon ada ka nk baca, pastu klu kata utk tatapan diari sniri kot kot nnt LUPA.

Hakikatnya mmg TAKKAN LUPA kot.


Anak sulung baru cecah usia 2 tahun; 23rd Nov lepas.
Perasaan mak mmg gembira berbaur fefeeelinggs sebak gitewww. Anak masuk 2tahun pon nk hemo huahuahuahuaaa.
Ntah laa, feeling tu lain laa, rs kejap sgt masa ni bejalan ka belari aku pon tak pasti method of masa ni begerak hehehehe.


Anak bujang saya


Alhamdulillah, our bby girl pon dh masuk 3months.
Perasaan bila dh ada sepasang ni kann, rs mcm hmmmm nk rehat untuk 5 tahun lagi huahuahuahuaa.
Anak dara saya kategori spesel sket dlm fmily sbb cucu girl yg pertama on my side!
Kira pecah ketuban panggung laaa selepas 4org boboy.
Bday pulak sama dgn wan ngan usu kesayangaannnnn!
Kira 3 generasi sama birthdate!



Membesar bagai juara si anak dara saya




Hgpa semua sehat ka?
Aku?
Heh.

.

2 comments:

Rose Azadir said...

semangatnye yang kecik tu...anyway... Assalamualaikum...saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogpot.com.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)