Nov 13, 2009

Serabaikah aku ?

.


Klu korg rs hidup korg pon serabai, baik elakkan dari membaca – pegi buat hal idup masing² .
My entry this time is really not beyond my control, sbb aku di bawah pengaruh dadah byk sgt mkn ubt.

Wishlist – aku serious shit tak dpt nk handle, sbb nk share dgn org ape kebendanya sgt la tak tercapai dek akal mu . Jadi aku simpan dendiam to myself. Nnt pelan² aku akan uruskn, ngeeee!
Slmt la one of the wishlist sudey done! Ohhh my sexilicious siti sedang berdamping dgn daku, muahx. Tp bila dpt aku selesaikan dgn wishlist ni? Ok Cik Bunga, set yr duedate. Ini antara wishlist aku secara random, kohkohkohkoh, gasak la kau!

Teringin sgt nk mndi air terjun, tp klu pegi dgn mr kam saje kena tangkap basah walopon tak mndi.

Dan aku tekanan dgn airasia promo yg buat aku tak keruan tdo mlm tak lena.

Ke gold coast ostolia?

Atau murah sket ke singapore?

Atau lebih privacy ke krabi? aduhhh goyanh jiwa aku.

Mengenangkan kesah lara aku dgn mbp.

go for blackberry or rather blueberry, heh?


.
.
.
.
.
.

dan aku normal, pny angan mau kawen spt anda juga.
doakan utk aku juga .





Sbb tu aku mohon maap pada yg request ajak ke sana ke sini bercuti bagai soping tak hengat tp makcik kdg kdg refuse to say yes or no, makcik tahap kritikal manage my own KPI. But i don’t say no, i stil considering those list ok my dior?






.
.

4 comments:

ReD MaryJane said...

P-H-E-E-E-E-E-E-E-EEEEEEEEEEEEE-W !!

sungguh telenovellaaa yuuuuuu...

nape wishlist u mcm agak2 same???????? krabi BLACKberry airasia singapore waterfall back to nature..demmmmmmmmmmmmmmmmmm

baikla saye xakan lagi ajak kamu itu ini itu ini itu ini :((((((((


ps: i love u..hahha
pss: ko mmg serabai dak mok!

cik madihah said...

tahniah cik maryjane. kamu tadek muntah pelangi lps abes bace?

ape yg wishlist agak² same? ikutkan byk lagi tu, itu hny random selection dowh *sighh .

muahx (aku suke mmuahh mcm ni skang)

faiz said...

phewwwww...panjang2! ni kalu kasik markah untuk karangan terpanjang mungkin kamu buleh jadi calon no 1.muahahahaha...

anyway, take care babe!mmmuahxx
mungkin kamu bleh dtg skali skale ke penang utk tenang kan pikiran...or serabutkan lg

cik madihah said...

tahniah juga utk cik faiz sbb tadek muntah pelangi kan entry kali ni. akibat tadek sore inilah jadinya hamburan kata² haku.

u too take care, muahx .