Dec 31, 2009

2009 oh 2009 .

.
.

Klu dikenangkan KPI 2009 aku, plus random wishlist yg last minute muncul ni, Alhamdulillah byk jugek tercapai, walopon ade yg akan masuk 2010 baru dpt, tak kesah la, wishlist aku so aku pny suke la. Tak dpt goldcoast, dpt spore pon jadik la .. dpt sony ericson 2nd hnd pon jadik laa . Tak dpt BMW, angkat sexy pon jadik laa nguehehhehe. Pokok pangkalnya, jauh di sudut hati kecit aku ni, aku sgt bersyukur dgn rejeki Allah yg melimpah ruah utk aku serta org yg aku sayangi .. keja yg stable walopon tak besh dan aku tak hepi dgn kja aku hahaha, family yg besh dan segalanya besh di keliling aku, cuma aku ja kdgkdg tak besh . Untuk 2010, aku target untuk beshkan diri sendiri, yeaaahhhoooo .
Tp 2k yg aku tak masih capai adalah kurus dan kawen, kohkohkokohh demit .

Sume org mgu ni duk sibuk laa, last wiken utk 2009 laa, last mkn di Chillis utk 2009, last mandi utk 2009 laaa, last entry 2009 wth betul lantak laa aku tak pedulikan sgt .

Dan org mula tanya, apakah azam anda utk tahun 2010 ?
Sudahkan azam 2009 anda tercapai?

Dah laa, mls nk menaip .. jum layan gambar . nguehehehhe, sejak ada personal photographer ini syiok jugek, tp kadang tu dh tak larat nk posing .. dh laa macik gemuk, jenuh edit laa nmpk cntik waahahahahah .
Tadek org pasan ke profile pic utk blog ni dh tukar (eh, padahal ade 3-4org je tau blog nieh, kehkehkehkeh)





beshh tak kmpg macik



Untuk 2010, aku nk beshkan diri sendiri ok !!
Muahxx !!
.
.
.

2 comments:

faiz said...

terpesone dgn picture2 tuh!cantik woo!

semuga azam 2010 makcik tercapai utk besh kan diri sendiri.

makcik kena include skali azam 2010 makcik utk hangout at least sekali sebulan bersama kawan makcik yg ni.ngeeeheeee

happy new year dear.muaksss!

cik madihah said...

cik faiz kamu buleh vote mane kamu suke, mgkn buleh menang sesi photog scene yg sama, aheeee .

sebulan sekali tak dapek laaa yang, sbb aku rs tahun lepas last kita jumpa pon .. my last day in penang, bck on 15 jan 2009 (-_-")
kau, dh masuk setahun kita tak jumpe, aku dh tersipu malu laaa klu jumpe, siyess dem dem it .