Jan 6, 2010

Selamat Pagi Chenta .

.
.


Dlu ada kawan macik nangis² tgk muvie Selamat Pagi Cinta nieh, macik pon beriya jugek nk tgk sbb orgnya taff abes pon buleh layan teriak kan .. skali nguehehehhee mls laaa nk smbung, tp mmg tergelak guling laaa bila macik terpinga² mana scene sedey weihhh !!

hati rs berbunga² without any specific reason .
this is women, always with mixed feelings .. aku laa, org len tak pasti pulak .
sometimes i feels sooo deep down mcm dlm dunia ni aku jaa menghadapi masalah, but sometimes the adrenaline jst hit to the max, huuuu bagai donia milik aku . Uh itu suma duniawi, kohkohkohkohh .

tp 2-3 ari sejak tahun baru nieh, macik mcm ada satu perasaan beshh la .
jadik tak salah laa 2010 resolution macik utk jadikan diri ini besh and besh each day .








.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Happy Wonderfool Wednesday to ALL !
Kak Nita sayangggg korang semuaaa . Ahaxx .

.
.

1 comment:

faiz said...

kem salam kat kawan macik tu ye...muahahaha