Feb 9, 2010

ungeschickter Mädchen .

.
.

Was hast du gesagt? Ich habe keine Ahnung. Verstehe nicht?
This is so called Deutsch-Sprache (German Language) :D hehehehehe.

Mochst sie Deutsch lernen?
Ich kannt nicht sehr gut Deutsch sprechen oder schreiben, boley laa setakat nk merepek.
Haaa ape lagik, korg buleh pegi google translate utk bahasa pasar aku nieh, kohkohkohkohkoh .

Dieser Woche war meine messy weekdays (rojak gila bahasa aku), sgt clumsy when i woke up late for work - dh bgn semata switch on the lite, turn off the fan and i get bck to bed ! yes, im late, and i even misplaced my hset, adodododo .
Paling lawak rs semlm - hurmmm im thinking of hw am i going to wake up without my hset alarm?
this morning, i woke up at 620am, hehehhee kelam kabut sidai bju yg bsh semlm lagik.
Tp takpa, as long as i am happy dan tak susah hati, ok laaa *ngeeheeee ayat mak .


My adrenaline kinda pumping up today, sbb hati bergelora nk blk kmpg diesem Wochenende am Freitag (this weekend on Friday). Nk makan suma senarai masakan mak, tak kira tak kira !
Cant wait nk gomoi dgn my beloved Aiman & Irfan *grrrrr .

Mak kamarul pon dh call lst week soh singgah umh dlu before lajak blk a.staq, macik bikin daku tersengih laa *auwwwww gila bayang dgn anak macik.
Ohh anak macik akan landing klia on 20th dan hati ini sgt girang dgn tangan terbuka (lain² tak buka) utk g amek anak macik kt klia ptg tuuuuu . dan ini tak muleh gomoi, aheheheheh .

ok dah, Ich mochte jetzt arbeiten, sbb nxt week sapa laaa bodo p arrange audit on 17th oit org blum abes raya laaa, rogi ja tak dpt lajak coti . demit .


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tergelak jugak tgk pic lama nieh . tp saya rs anak macik hensem jugak zaman skolah :D

.
.
.
.
p/s : luv u more .

.
.

2 comments:

faiz said...

hahaha...bahasa tu mcm memaki hamun lak kalo aku yg bace. makcik2..so how's ur life right now?

cik madihah said...

aaaah awal² bljar deutsch dlu pon rs sakit tekak menyebut semunya idhram halqi (eh btul ke) kuar ikut anak tekak.
life getting more desperado, ahhahahaha. desperate nk itu ini and yg penting happy dan tak ssh hati (ayat mak).
hopefuly u also doing great there too babe in penang!

luvs.