Dec 4, 2010

60 hari tunai

.
.
.
In the moment of typing this, YES I am left with another 2 exactly sweet yet horny months to go!!
Waaaalaaaaweeh, aku suka!
.



Nampak mcm aku sgt alert countdown menjelang hari kawen ku tp pada hakikatnya tidak lah sangat!
Aku hanya cuak tak bertempat meluahkan di sini without immediate action taken huh.
So many things haven't finalize *urghhh

.
Dan aku masih desperate.
Untuk.

.
.
.
.
.
KURUS.
Eh tak tak. Bukan la nk kurus, at least nk nmpak figure yg sedikit menawan on my bigday.

.
.
Aku rasa dh bertahun aku canangkan pada kawan hal aku mau slim nieh.
Tp tak juga nmpk hasil, kohkohkohkohkohhh!


.
.
.
Kenapa rs perlu sgt nk slim sgt di hari perkahwinan?
Mungkin setengah orang rs tak perlu .. Si dia terima kamu seadanya whtever!
Lantak kau la klu kau rs kau tak perlu slim utk kawen.

.
As for me, its self satisfaction!

.
.

Persoalannya, mampu kah aku sedikit slim dan muat baju kawen ku nanti?
Serious jengjengjengjeng!
Apa hgpa rasa?


.tar
Starting last month which is 3months away from my big date.
Aku berjinak dengan strict-half strict menu diet.
It manage to control my weight, at least!

.
.
Bila tinggal 2 bulan mcm ni, aku rasa sedikit terkinja kinja.
Mau lebih disiplin.

.
.
.
dinner
.
.
bfast
.
.
.
Jommmm sama sama diet!
Sapa nk follow? Ecehh, blog pon dlm 4-5org saja baca.

.
Sapa berani reward saya kalau saya berjaya? Ngeeeeee!
.
.
.

5 comments:

Anonymous said...

wpun diet tapi fud tu nmpak ca sedap jew..MAU!!

Anonymous said...

ehh kakakokie yg bg komen..hehehh

Ms. Blume said...

pics food tu pon kasi edit kasi nmpk contrast baru la nmpk mcm sedap.
padahal tgk live, err suram joks.
tp mak enjoy je, desprate pnya pasai.

@mira said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeee.....chaiyok2!!!!kalo nk nmpk slim pakai corset!sy pakai corset juga utk nmpk baju tu cantik!hehehe

Ms. Blume said...

mira: corset tu semestinyaaaa. tp klu dh isi terlebih byk ponnn mana nk semunyik. heeeee. jadi berdiet lah smpai pengsan :D