May 26, 2010

gelabah labah-labah

.
.
asek gelabah bewak ja, kali ni kita buat perubahan sket, gelabah labah-labah lebih nmpk keserasian di situ.

semua last minute kensel..

.

org make up kensel .. sbb kena kursus (kursus ape org cuti nieh?)
photog kensel .. sbb dia amek job wedding (boleh mcm tu?)
tempah cupcakes pon buleh salah design .. itu tempah kt tmpt standrd gak bg aku (pon buleh salah?)


ni lah dikatakan kita hny mampu merancang .. Tuhan penentu segalanya.
manusia mcm kita ni pon ada buat silap .. jadi aku tenangkn diri ni dgn malas nk amek port sgt.
Walopon pada hakikatnya agak gabra dan gelabah siot.

backup plan..aku pegi make up kt butik pengantin je lah, kena make up gak sbb muke nieh..adehh tayah kata apa laa .
photog tu kumbang akan ikhtiar cari lagik .. slmt ade gak la kwn² photog ..
and lunchtime arini pegi amek smula cupcakes..

Jgn lepas ni kata si tukang masak pon kensel, sbb dia nk masak utk wedding.

Kenapa org suka amek mudah utk majlis tunang?
Sedangkan aku tempah sumanya sebulan setengah sebelum event .. hurmmm ye lah, kita yang merancang kan...

At least i learned lessons here, lepas ni aku lebih byk beringat, klu book nnt aku nk byr 50% kohkohkohkohkohh over laa pulak kan.

Tp yg best, lepas tunang ni, aku nk p langkawi wakakkakakakaka pre-honeymoon boleh?
Ok tipu, aku nk p ngan adekku, abangku dan kumbangku .. utk lepak weeeaaaaahuuuuuuuuu.


.
.
aku lebih excited utk ke Langkawi buat kesekian kalinya dlm idup nieh, tp tetap tak bosan.


.

4 comments:

Puan Jiha said...

hehehehe macam2 hal kan... takpe hopefully everything goes smoothly on ur half big day tu.... ummuahhkkss

kakak0kie said...

'selamat' ade gak la kwn2 photog..hihi tula kita hanya merancang..tp nasib baiik time tunang, if kawen lg la kechat+kecew kan..saba madi saba...

@mira said...

same goes here..last minit MC tkde...adei2..tudung nikah br nk jahit..tp nsb sempat..MC je blom settle lagi ni..fening2..eh..selamat bertunang ye!..huh..bestnye g cuti..ait..jgn lupa mai kenduri mira ni!hehehe

Ms. Blume said...

jiji: thx yea,doakn sumanya slmt
akakokie: selamat :D , tgh sabar sayang ..
mira: adehhhh nk hire i jd MC pon buleh :D ok kidding .. ok ok tak lupe majlis u, mst dtg bwk onar :P

luvs!